Rengashotelli

Me säilytämme renkaitasi

Rengashotelli Vantaalla

Star-Rengas tarjoaa tähtitason olosuhteet renkaidesi säilytykseen

Porttipuistossa sijaitsevan rengasliikkeemme rengashotellissa renkaat säilötään asianmukaisesti. Renkaat pestään ennen varastointia ja niiden kunto tarkastetaan ammattilaisen toimesta aina ennen allelaittoa ja uuden kauden alkua. Paikkaamme rikkinäiset renkaat ja suosittelemme tarvittaessa renkaiden vaihtoa uusiin.

Kun tulet renkaidenvaihtoon, ota mukaan lukkopultin avain, toiset pultit/mutterit, mahdolliset soviterenkaat ja pölykapselit. Muistathan, että pultit tulee jälkikiristää n. 100 kilometrin ajon jälkeen. 

Ajanvaraus renkaidenvaihtoon rengashotellin asiakkaille

Rengashotellissa säilytyksessä olevat renkaat vaihdetaan alle ajanvarauksella. Sähköinen ajanvarauskalenterimme on käytössäsi ympäri vuorokauden. Mikäli tarvitset renkaanvaihdolle erityisjärjestelyn, olethan yhteydessä puhelimitse p. 0207 558330.

Ajanvarauskalenteri on vain asiakkaille, joiden renkaat ovat jo rengashotellissa. Jos tuot renkaita hotelliin ensi kertaa, aikaa ei tarvitse varata. Kalenterista ei voi myöskään varata aikaa pelkkään allevaihtoon (takakontissa oleville renkaille).

Esteen sattuessa peruuta aikasi viimeistään edellisenä päivänä. Varaamme oikeuden veloittaa myöhemmin peruutetuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista renkaanvaihdon hinnan (49 €).

Mikäli haluat muuttaa tai peruuttaa tekemäsi ajanvarauksen, voit tehdä sen vahvistusviestissä olevan linkin kautta tai soittamalla rengashotellin asiakaspalveluun p. 0207 558 330 (ark. klo 9-17).

Kysy lisää >>

Suomalainen palveluntarjoaja Star-Rengas Oy

Kausisäilytys­hinnat 2022/23

Henkilöautot ja pienet cross over katumaasturit

Standard Premium
13" - 15" 110€ 150€
16" - 18" 120€ 160€
19" --> 130€ 180€

Pakettiautot, matkailuautot ja maasturit

130€ 180€
Erikoisautot, irtorenkaat alk. 150€ 200€
 

Sisältää:

Säilytys
Vakuutus
Allelaitto
Kuntotarkastus
Koneellinen pesu

Sisältää:

Säilytys
Vakuutus
Allelaitto
Kuntotarkastus
Premiumpesu
Tasapainotus

Hinnat sis. ALV 24% ja tarkoittavat yhtä säilytyskautta (kesäkausi tai talvikausi). Veloitamme säilytyskauden maksun aina kauden päättyessä/noudon yhteydessä, eli takautuvasti.

* Mikäli renkaita ei noudeta 2 kk:n kuluessa säilytyskauden päättymisestä, tai sopimusta uusita, voi Star- Rengas Oy renkaiden omistajaa kuulematta myydä säilöön jätetyt renkaat parhaaksi katsomallaan tavalla, säilytyskulujen kattamiseksi. Kesäkausi 1.3 – 30.11 / Talvikausi 1.10 – 31.5

Rengaskategoriat

Renkaat joka lähtöön

PREMIUM

Renkaat

Kertyykö kilometrejä roimasti vuodessa, joten auton renkaat tulisi olla huippulaatuiset ja turvalliset ajossa, mutta kuitenkin lähes äänettömät? Premium-rengasluokasta löydät testimenestyjän renkaat. Pito ei petä ja ajomukavuus on taattu!

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

QUALITY

Renkaat

Etsitkö tasoltaan korkeita auton renkaita, vaikkakaan auto ei ole sinulle se päivittäinen työjuhta? Quality-renkaat ovat mainio vaihtoehto, kun arvostat renkaissa laatua ja muita hyviä ominaisuuksia, mutta ilman ammattitautoilijan vaatimuksia. 

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

BUDGET

Renkaat

Lähinnä lyhyet työmatkat ja kauppareissut hoituvat erinomaisesti Budget-renkailla. Budget on valinta sinulle, joka etsit näppärää, kustannustehokasta rengastyyppiä, et istu ratissa vuoden aikana pitkiä aikoja ja ajat pääosin hyvissä olosuhteissa.

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Maksa renkaat kätevästi osamaksulla – jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

Ostaessasi RengasCenter-tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
 • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
 • Voit jaksaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
 • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin »

​​​​​​​